LAZER LİPOLİZ

ygafmin tarafından 13 Mayıs 2016 tarihinde Estetik kategorisine eklendi.

Yazıyı okuyan kişi sayısı 58 ve yorum yapan kişi sayısı Yorum Yapılmadı.

Hemen Başla

Günlük hayata sağlanan gelişmeler ile birlikte insanların hareketleri azalmıştır. Hareket etme faaliyetlerinin azalması ile de yağlanma ve kilo alma durumları da artmıştır. Genetik faktörlerin de etkisi ile bu durumun önüne geçmek mümkün olmuştur. Ancak genetik yapısı kilo vermeye ve yağ eritmeye müsait olmayanlar için ise estetik operasyon gerekir. Estetik operasyonlar vücudun yapısını çok da etki etmeyen ancak görünümü kötü yönde etkileyen faktörlerin giderilmesi amacı ile yapılır. Estetik ameliyatlarından bir tanesi de lazer lipoliz operasyonlarıdır. Lazer lipoliz herhangi bir cerrahi operasyon içermez. Yağ eritme ve zayıflamaya yönelik bir operasyondur. Operasyonun gerçekleşmesi yağ hücrelerinin zarlarının delinmesi amacı ile gerçekleşir.

Lazer lipoliz operasyonları diğerlerinden farklı olarak pek çok avantaj içermektedir. Vücudun her bölgesinde meydana gelen yağlanmaların giderilmesinde etkili bir yöntemdir. Özel bir cihaz olan lazer lipoliz cihazı 1 milimetre çapındaki özel iğneleri ile yağ hücrelerinin parçalanarak vücut tarafından emilmesini sağlar. Lazer lipoliz uygulamasının bir diğer avantajı da sarkmaların meydana geldiği bölgelerin kötü görünümden kurtarılmasıdır. Tek seansta muhtemel sonuca ulaşmak, uzun yıllar kalıcı olarak güzel görünüme sahip olmak, morluk ve şişliklerin kısa süreli olması gibi pek çok avantajları da bulunur.

Lazer lipoliz operasyonu Lazer lipoliz operasyonu kısa sürede yapılan narkoz gerektirmeyen bir uygulamadır. Ancak uygulamanın yapıldığı alanın zarar görmemesi için o bölge uyuşturulur. Cihazın ucundaki ince iğnelere göre çok küçük kesiler açılır. İğnelerin uçlarında bulunan lazerler yağ hücrelerinin zarını patlatarak hücrelerin emilmesini sağlar. Bir miktar lazer enerjisi de hücrelere bırakılır ve işlem tamamlanmış olur. Operasyon ortalama olarak 15 dakika ile 1 saat arasında sürmektedir. Uygulama senasında vücuda verilen lazer ışınları damarlara ve sinirlere zarar vermemektedir.

Konuya ait etiketler

Görüşlerinizi bize yazın